check-ikon Danske Malermestres garantiordning

check-ikon Fokus på godt håndværk​

check-ikon Venlige og professionelle malere​

mobil  mail

​Maling af træværk giver optimal beskyttelse

Søger du et godt tilbud på maling af træværk i Viborg, Aalborg eller Nordjylland, har vi hos Malerfirmaet Munk & Nielsen, mange års erfaring med maling af træværk både ude og inde.

Har du slidte paneler, dørkarme eller lister? Eller er det udvendigt, at huset trænger? Vi udfører maling af træværk i høj kvalitet, da vi udelukkende anvender nogle af de bedste materialer på markedet. Ved at male træværket med en maling, der indeholder nogle gode egenskaber, får træet optimal beskyttelse. 

Er det en billig maling, er den ofte for tynd og ikke dækkende. Træværket vil hurtigt se slidt og medtaget ud igen. Lad os derfor tage os af dit træværk, så det får den behandling, det er bedst tjent med.

Professionel maling af træværk

Når du entrerer med os, som din maler, ansætter du et kvalitetsbevidst firma, hvor alle malere har en høj arbejdsmoral samt et højt fagligt niveau og integritet. Vi står på mål for det arbejde, vi udfører, da vores mål er din tilfredshed. Det er samtidig din garanti for, at du får et veludført stykke malerarbejde, når du bestiller maling af træværk.

Træbeskyttelse er vigtigt, for at forlænge livet af træet.​

Får det ikke den næring og beskyttelse, som det har brug for, ender det med at gå i råd eller tørre ud. Få derfor et professionelt malerfirma til at varetage opgaven for dig, så du kan bruge tiden på noget andet.

Lad os give dig et tilbud på din opgave

Skal du have professionel maling af træværk i din bolig eller firma, tager vi gerne imod din opgave. Hos os er der ingen opgaver, der er for store eller små, da alle fortjener godt håndværk. 

Sætter du pris på høj kvalitet, til en konkurrencedygtig pris, hvor du er sikker på at få et resultat, der indfrier dine forventninger? Så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi rådgiver også gerne omkring valg af maling samt farveskala.

Kontakt os på telefon 86 62 35 35 eller skriv til maler@munkognielsen.dk for at høre nærmere.​

Send forespørgsel​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet

​Munk & Nielsen ApS

CVR: 27510566​

Kontakt

Tlf.: 86 62 35 35 (bogholderi)

E-mail: maler@munkognielsen.dk