check-ikon Danske Malermestres garantiordning

check-ikon Fokus på godt håndværk​

check-ikon Venlige og professionelle malere​

mobil  mail

Maling af gulv til hele boligen eller firmaet

Har du en bolig eller et firma i Viborg, Aalborg eller Nordjylland, der trænger til maling af gulv, er vi hos Malerfirmaet Munk & Nielsen, specialister, med mange års erfaring inden for maling af gulv.

Det er ganske uundgåeligt, at gulvet vil blive slidt og se medtaget ud, da maling af trægulv er ret modtageligt og sårbart. Ikke desto mindre er det nemt og relativt billigt at få gjort noget ved, hvilket vi gerne hjælper dig med. 

Det er et stykke præcisionsarbejde, der kræver viden og erfaring, da kvaliteten af håndværket tydeligt kommer til syne på et gulv. Bliver det ikke udført korrekt, får du et grimt gulv med maling, der ikke komplimenterer de fine linjer i træet.

Omhyggelig maling af gulv med fokus på kvalitet

Mangler du en dygtig og kompetent maler til maling af gulv i din bolig eller firma, har vi det rette udstyr og den rigtige maling. Vi er yderst omhyggelige og har fokus på slutproduktet, hvorfor det er essentielt at anvende den helt rette maling, i en høj kvalitet.

God maling dækker bedre end billig maling gør, og det har en langt højere slidstyrke og resistens. Gør derfor dig selv en tjeneste, at bestille en professionel malermester til maling af gulv i din bolig, hvis du ønsker at få et flot gulv igen. Vi har den fornødne viden og ekspertise, som vi har tilegnet os gennem mange år i branchen.

Vi rådgiver om farvevalg forud for maling af gulv

Er du i tvivl om, hvilken farve eller type maling der skal anvendes, er vi gerne behjælpelige med gode råd. Du kan naturligvis helt selv bestemme, hvordan det skal se ud samt kvaliteten af malingen, men vi anbefaler klart, at du for din egen og gulvets skyld, lytter til vores erfaringer på området. 

Vi ved, hvad der holder bedst - og det gavner også din økonomi på sigt. Så stor forskel er der ikke på prisen af maling af gulv - dog er der på kvaliteten. Lad os sammen finde den bedste løsning til din bolig eller firma.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 86 62 35 35  eller skriv til maler@munkognielsen.dk.​

Send forespørgsel​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet

​Munk & Nielsen ApS

CVR: 27510566​

Kontakt

Tlf.: 86 62 35 35 (bogholderi)

E-mail: maler@munkognielsen.dk