check-ikon Danske Malermestres garantiordning

check-ikon Fokus på godt håndværk​

check-ikon Venlige og professionelle malere​

mobil  mail

Garanti​

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til Deres forventninger, har De adgang til at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Ankenævnet vil i første omgang give Danske Malermestre 4 uger til at løse sagen. Hvis ikke det lykkes, vil Ankenævnet tage stilling til sagen. Får De medhold i Deres klage, er vores medlem forpligtet til at efterkomme Ankenævnets afgørelse.

Hvis vort medlem mod forventning ikke retter sig efter Ankenævnets afgørelse, vil Danske Malermestres garantiordning sørge for at eventuelle mangler ved arbejdet udbedres uden omkostninger for Dem.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre.​

Det dækker Garantiordningen

Klageberettigede og dermed dækket af garantiordningen er:

  • Private forbrugere, der som ejere får udført malerarbejde i egen bolig eller sommerhus.
  • Private forbrugere, der som lejere eller andelshavere får udført malerarbejde i egen bolig for egen regning.

I alle tilfælde er det en forudsætning for garantiordningens anvendelse at aftalen om udførelse af malerarbejde er indgået direkte mellem de ovennævnte klageberettigede og medlemmet af Danske Malermestre.

Garantiordningen dækker mangler ved egentligt bygningsmalerarbejde og skiltemalerarbejde samt arbejde, der naturligt og sædvanligt hører herunder. Garantiordningen dækker dog ikke afrensning og maling af tage.

Det er en forudsætning for garantiordningens anvendelse, at udgifter til udbedring ikke overstiger kr. 100.000,00 inkl. moms, og at der klages over arbejde, hvor faktura er udstedt mindre end et 1 år før klagen. Sager af større omfang henvises til civilretslig behandling

Yderligere oplysninger

Danske Malermestre: www.malermestre.dk
Håndværkets Ankenævn: www.hvanke.dk

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26

2300 København S

Tlf.: 70 20 25 37 (Kl.13-15)

Fax: 70202567

E-mail: info@hvanke.dk

Kom godt i gang

Første skridt til et godt resultat er god rådgivning.


Her er vi din ekspert til at vurdere, hvordan du får det bedste resultat, både når det gælder faglig kvalitet og i valget af farver og materialer.

Det professionelle malerarbejde stikker også i dybden. Bundarbejdet med spartling og klargøring af vægge eller træværk er en god investering, som holder i mange år.

Overfladen bliver automatisk smukkere, når fundamentet er i orden, og det er ingen sag at vedligeholde og genopfriske med nye farver.
Et professionelt udført bundarbejde er en investering, der kan aflæses direkte i boligens værdi.

Vores erfaring viser, at 8 ud af 10 kunder vælger en anden og bedre løsning, end den de oprindeligt havde i tankerne, efter at de har talt med den professionelle malermester.

Send forespørgsel​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet

​Munk & Nielsen ApS

CVR: 27510566​

Kontakt

Tlf.: 86 62 35 35 (bogholderi)

E-mail: maler@munkognielsen.dk