check-ikon Danske Malermestres garantiordning

check-ikon Fokus på godt håndværk​

check-ikon Venlige og professionelle malere​

mobil  mail

Maling af facade giver din bolig et friskt udseende

Skal du bestille maling af facade i dit hus eller virksomhed i Viborg, Aalborg eller andre steder i Nordjylland?

Hos Malerfirmaet Munk & Nielsen er vi specialister i maling af facade og facaderenovering, hvilket kan bidrage til at give din bolig et nyt, friskt udseende. 

Er din bolig i ringe forfatning, kan det virkelig puste nyt liv i den - og skal du sælge en dag, forøger det betydeligt, dine chancer for et salg. En bygningsfacade er umiddelbart det første indtryk, man får, når man ser den. Det er med til at fastsætte værdien, men det kan også have betydning rent æstetisk. Ser huset ikke godt ud, er lysten til at bo der måske knap så stor. Det kan en facaderenovering ændre på.

Grundig og effektiv maling af facade

Trænger husets facade til en kærlig hånd, er en facaderenovering et godt tiltag. Her pudser og renser man først alle overflader, så den bliver ren for skidt, snavs og eventuelle malingrester. Så påbegynder man maling af facade, hvilket i den grad fremkalder noget af husets oprindelige værdi. 

Selv et ældre hus kan komme til at se næsten nyt ud, hvorfor det giver rigtig god værdi at udføre - uanset om man vil sælge eller blive boende. 

Da vi er erfarne malere, udfører vi arbejdet med stor præcision og grundighed, samtidig med at vi er effektive uden at gå på kompromis med kvalitet. Vi giver dit hus et flot, nyt look, som du med garanti bliver glad for.

Få et godt tilbud på din opgave

Skal vi tage os af din opgave, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver også gerne om farve- og materialevalg, således at du får den mest slidstærke og holdbare løsning. 

Vi bestræber os på, at levere et flot resultat, der opnår din fulde tilfredshed. Vi lever nemlig af glade kunder, og derfor er det din tilfredshed, der er vores mål. Lad os tage en snak om dine muligheder - og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for råd.

Ring på telefon 86 62 35 35 eller skriv til maler@munkognielsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet

​Munk & Nielsen ApS

CVR: 27510566​

Kontakt

Tlf.: 86 62 35 35 (bogholderi)

E-mail: maler@munkognielsen.dk